18-12-2020

Start verkoop Bastion Hertell in voorbereiding

Start verkoop Bastion Hertell in voorbereiding

Wilt u ook wonen tussen historie en groen? Dat kan in een van de weinige nieuwbouwprojecten binnen de singels van Maastricht. Middenin de binnenstad ligt een uniek bouwproject verscholen. Drie Bastions tussen het groen zijn onderdeel van Polverpark. De eerste bewoners van Bastion Waldeck en Bastion Brandenburg, betrekken binnenkort hun nieuwe appartement. Bastion Hertell maakt het trio compleet. We starten binnenkort met de verkoop van dit laatste Bastion. Wordt een van de nieuwe stadswoningen of appartementen uw thuis?

 

Wilt u ook een nieuwbouwappartement of -stadswoning kopen in Maastricht?

In Bastion Hertell komen eigentijdse appartementen samen met stijlvolle stadswoningen. Profiteer binnen van de optimale indeling en het comfort van nieuwbouw en creëer buiten een eigen paradijs.

 

De stadswoningen hebben een eigen leuke stadstuin met gunstige zonligging. Ook de appartementen en penthouses hebben mooie buitenruimtes. Dat maakt het wonen in deze groene omgeving buitengewoon. Elke woning heeft een eigen plek in de parkeergarage. Het aanbod van Bastion Hertell is zeer divers. U heeft de keuze uit:

  • 9 stadswoningen met een woonoppervlakte van circa 130 m2 tot 152 m2 met stadstuin
  • 2 stadsvilla’s  met een woonoppervlakte van circa 180 m2 met stadstuin
  • 19 appartementen met een woonoppervlakte van circa 75 m2 tot 140 m2 met buitenruimte
  • 2 unieke penthouses met een woonoppervlakte van ruim 230 m2 en bijna 270 m2 met groot dakterras

 

Wonen in het beste van twee werelden

In Bastion Hertell woont u in een van de parels van het Bourgondische Maastricht, het karakteristieke Kommelkwartier. U vindt Polverpark net achter de Hertogsingel, middenin het groen en toch omringd door historische gebouwen. Om de hoek vindt u zowel groene stadsparken als knusse restaurantjes en cafeetjes. Zo woont u in het beste van twee werelden.

 

Kiezen voor nieuwbouw is best spannend!

Wilt u alvast even sfeer proeven? Dat kan nu al tussen de Bastions Brandenburg en Waldeck. Dit is een van de weinige nieuwbouwprojecten binnen de Singels van Maastricht in de luwte van de stad. We houden u op de hoogte over de ontwikkelingen van Bastion Hertell en over de start van de verkoop. Na de bouw van Bastion Hertell zijn de werkzaamheden in Polverpark afgerond. Grijpt u deze kans om buitengewoon te wonen?