28-05-2021

Vrijdag 28 mei start verkoop Bastion Hertell

Op vrijdag 28 mei a.s. om 16:00 uur start de verkoop van Bastion Hertell en is de informatie omtrent de 9 stadswoningen, 2 stadsvilla's, 19 appartementen en 2 penthouses beschikbaar. Ga hiervoor naar 'downloads'. Naast de definitieve koopsommen en verkooptekeningen met maatvoering vindt u hier onder andere de brochure, de technische omschrijving en de kopers keuzelijst.

Hoe verloopt de verdere procedure? Vanaf de start van de verkoop is het mogelijk om u definitief in te schrijven voor 1 of meerdere bouwnummers, met een maximum van 4 voorkeuren. Het inschrijfformulier vindt u terug in uw persoonlijk account. Heeft u nog geen account, dan kunt u dit aanmaken bij interesse. Inschrijven kan tot vrijdag 11 juni a.s. 12:00 uur.

Let op: Ook wanneer u eerder uw voorkeur voor 1 of meerdere bouwnummers heeft opgegeven geeft u bij de strart van de verkoop opnieuw door in welke bouwnummers u defintief geinteresseerd bent.

Wat vult u in? We vragen u allereerst uw persoonsgegevens in te vullen en die van uw partner, indien van toepassing en indien u de woning samen wilt kopen.

Voorbehouden Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om voorbehouden door te geven. Graag attenderen wij u erop dat de kandidaat met de voor Bastion Hertell V.O.F. meest gunstige voorwaarden, de grootste kans heeft om een woning of appartement toegewezen te krijgen.

Bouwnummer voorkeuren Vervolgens vult u de bouwnummers in waar uw belangstelling naar uitgaat. U kunt zoals eerder aangegeven maximaal 4 voorkeuren opgeven. We gaan er van uit dat u geinteresseerd bent in alle bouwnummers die u opgeeft.

Per (toekomstig) huishouden mag slechts 1 inschrijving worden ingediend. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten van deelname aan de toewijzing.

Penthouses verkocht per bieding

De penthouses worden per bieding verkocht. U kunt een eenmalig bod uitbrengen. Het penthouse A.21 is op dit moment onder optie. Het is echter wel mogelijk om op dit penthouse een bod uit te brengen. Het is ook mogelijk om op beide penthouses te bieden.

Parkeerplaatsen woningen en appartementen Een koper is verplicht 1 parkeerplaats af te nemen ten bedrage van € 42.000 v.o.n. U kunt bij de inschrijving aangeven of u geinteresseerd bent in een 2e parkeerplaats. Dat is echter geen garantie tot de aankoop van een tweede plaats.

Parkeerplaatsen penthouses Een koper is verplicht 1 parkeerplaats af te nemen ten bedragen van € 42.000 v.o.n. Voor de penthouses bestaat gegarandeerd de mogelijkheid voor de aankoop van een tweede parkeerplaats. Op het inschrijfformulier kan aangegeven worden in hoeveel parkeerplaatsen u geinteresseerd bent. De mogelijkheid van aankoop van meer dan twee parkeerplaatsen is geen garantie.

Toewijzingsprocedure De sluiting van de inschrijving is op vrijdag 11 juni a.s. om 12:00 uur. De bekendmaking van de uitkomst van de inschrijvingen en de toewijzing zal plaatsvinden op uiterlijk vrijdag 18 juni a.s  Dan krijgt u van Ruijters Woningmakelaars bericht of een stadswoning, stadsvilla, appartement of penthouse aan u is toegewezen. 

NOG EVEN OP EEN RIJTJE

Vrijdag 28 mei 16:00 uur             Start verkoop (schrijf u definitief in)

Vrijdag 11 juni om 12:00 uur       Sluiting inschrijving

Vrijdag 18 juni                              Bericht van toewijzing