image

Bastion Hertell
Start verkoop 2e kwartaal!

Schrijf u in
Polverpark achtergrond patroon

GEEF UW WONINGVOORKEUR
ALVAST AAN ONS DOOR

klik op de afbeelding om de
interactieve kaart te openen

Wij hebben goed nieuws voor als u graag in Bastion Hertell een appartement of woning wilt kopen. U kunt nu alvast uw voorkeur aan ons doorgeven. U vindt uw favoriete woning of appartement gemakkelijk op onderstaande interactieve kaart. Hier heeft u een overzicht van de diverse woningen en appartementen, met specificaties, sfeerplattegronden, artist impressions en richtprijzen.

Wij zijn erg benieuwd naar uw voorkeur!

Intussen werken wij hard aan de verkoopbrochure en alle overige verkoopdocumenten. Zodra deze definitief zijn worden deze op de website geplaatst en start de verkoop. Wij houden u op de hoogte en dan bent u er straks bij 'start verkoop' als een van de eerste bij om uw definitieve keuze aan ons kenbaar te maken.

Polverpark achtergrond patroon Polverpark achtergrond patroon

Eigentijdse appartementen
en stijlvolle stadswoningen

In Bastion Hertell komen eigentijdse appartementen samen met stijlvolle stadswoningen. Profiteer binnen van de optimale indeling en het comfort van nieuwbouw. Creëer buiten een eigen paradijs. De stadswoningen hebben een eigen leuke stadstuin met gunstige zonligging.

Ook de appartementen en penthouses hebben mooie buitenruimtes. Dat maakt het wonen in deze groene omgeving buitengewoon. Elke woning heeft een eigen plek in de parkeergarage.

schrijf u in
Foto

Het aanbod
is divers

 • 9 stadswoningen met woonoppervlakte van
  circa 130 m² tot 152 m² met stadstuin 
 • 2 stadsvilla’s met woonoppervlakte van
  circa 180 m² met stadstuin 
 • 19 appartementen met woonoppervlakte van
  circa 75 m² tot 140 m² met buitenruimte 
 • 2 unieke penthouses met woonoppervlakte van
  circa 235 m² of 270 m² met groot dakterras

Polverpark achtergrond patroon

een laatste Kans voor nieuwbouw
binnen de singels

Bastion Hertell vormt samen met de eerder gebouwde Bastions Waldeck en Brandenburg de drie-eenheid van Polverpark. De locatie biedt uitzicht op de historische Sint Janskerk en de Sint Servaas Basiliek. Alle levendige charme van de stad is op loopafstand van het rustige Polverpark. Bastion Hertell is een van de laatste nieuwbouwprojecten binnen de singels van Maastricht, in de luwte van de stad. Klinkt dat als een buitenkans voor u? Laat dan hier uw gegevens achter. We houden u graag op de hoogte over de start van de verkoop.

DE appartementen van de vorige fase
Bastion waldeck en bastion brandenburg
zijn allemaal verkocht

BASTION WALDECK

100% uitverkocht

Bastion Waldeck bestaat uit 42 riante appartementen. Alle bewoners parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Deze appartementen zijn niet meer beschikbaar.

Foto

Uitverkocht

Foto

Uitverkocht

BASTION BRANDENBURG

100% uitverkocht

In Bastion Brandenburg zijn 29 comfortabele appartementen gelegen, alle bewoners parkeren in de ondergrondse parkeergarage. Deze appartementen zijn allemaal verkocht.

Polverpark achtergrond patroon

Interesse?

Wilt u op de hoogte blijven over
de start van de verkoop van Bastion Hertell?

Schrijf u in