Schrijf je nu in

BASTION WALDECK & BRANDENBURG
51 TOPSEGMENT KOOPAPPARTEMENTEN

In het hart van Maastricht komt een nieuw groen woongebied. De Bastions Waldeck en Brandenburg liggen verborgen tussen de Abstraat, de Tongersestraat en de Polverstraat op een steenworp afstand van Het Vrijthof. De 51 topsegment koopappartementen hebben een oppervlakte van 86 tot maar liefst 258 m².

BASTION
WALDECK

Dit bastion bestaat uit 42 apprtementen waarvan 22 koopappartementen en 20 huurappartementen die aan een belegger worden verkocht.

MEER INFORMATIE

BASTION
BRANDENBURG

29 ruime appartementen met een balkon of dakterras. Alle appartementen hebben minimaal 1 parkeerplaats en berging in de parkeerkelder.

MEER INFORMATIE

PARKEERGARAGE

Onder de appartementen is een tweelaagse parkeergarage gesitueerd met in totaal 321 parkeerplaatsen. Elk appartement beschikt over minimaal 1 parkeerplaats en een berging. Deze bevinden zich allen op parkeerlaag -1. Op deze parkeerlaag wordt een beperkt aantal extra parkeerplaatsen aangeboden.

De in- en uitrit van de parkeergarage bevindt zich op de hoek van bastion Brandenburg. Naast de bewoners van Brandenburg en Waldeck is deze parkeergarage ook voor bewoners van de Polvertoren, toekomstige bewoners en gebruikers van het klooster aan de Abtstraat / Calvariestraat en voor medewerkers en bezoekers van Envida. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op parkeerlaag -2.


DUURZAAM
ENERGIESYSTEEM

Bijzonder in dit project is dat alle appartementen zijn uitgerust met een duurzaam energiesysteem wat gebruik maakt van de opgeslagen warmte en koude in de bodem (WKO). Alle appartementen worden gekoeld en verwarmd met dit systeem middels vloerverwarming. Over dit systeem is een separate brochure beschikbaar met daarin duidelijk en overzichtelijk de werking, de voordelen en de kosten weergegeven.

DOWNLOAD BROCHURE